ФОРМУВАННЯ ТА ОБЛІК ДОХОДІВ СУБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ - Новак, У.П.; Падюка, М.В. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Наведено види доходів суб’єктів готельного бізнесу (від операційної діяльності, інших операційних доходів та доходів, не пов’язаних з операційною діяльністю). Розглянуто статистичні дані, що стосуються доходів юридичних осіб готельного бізнесу. Визначено зовнішні та внутрішні чинники, які впливають на формування доходів підприємств готельного бізнесу. Акцентовано на таких зовнішніх чинниках, як поведінка потенційних клієнтів і політика фірм-посередників. Продемонстровано кореспонденції рахунків з обліку доходів суб’єктів готельного бізнесу.