ТЕОРЕТИЧНЕ ПІДҐРУНТЯ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Горбан, І.М.; Силкін, О.С. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Обґрунтовано важливість формування теоретико-методичних засад забезпечення економічної безпеки вітчизняних підприємств. За результатами дослідження наукового доробку сформовано основні підходи до визначення поняття «економічна безпека підприємства». Запропоновано авторський підхід, який поєднує теоретичні здобутки із практичним досвідом гарантування економічної безпеки. Виокремлено головні складові економічної безпеки підприємства, зокрема: фінансову, кадрову, інформаційну, інноваційну, технологічну, правову.