ПЕРЕШКОДИ В РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО СЕРЕДОВИЩА ТА ІНВЕСТИЦІЙНОГО КЛІМАТУ УКРАЇНИ - Наконечна, Н.В.; Вінічук, М.В. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Розглянуто перешкоди на шляху формування в Україні політичних, правових, економічних та інших умов, за яких розвиток вітчизняного підприємницького середовища та інвестиційного клімату має набути привабливого характеру. Роз’яснено значні ризики відмивання коштів, спричинені поширен-ням корупції та незаконної економічної діяльності.