ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ СКЛАДОВОЮ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ - Пушак, Я.Я.; Завербний, А.С. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Розглянуто проблеми формування економічної безпеки в Україні та її регіонах, а також об’єктах господарювання. Визначено суть економічної безпеки, деталізовано її частини. Проаналізовано процес управління інвестиційною складовою економічної безпеки на засадах різних підходів. Виявлено наявні проблеми управління інвестиційною складовою економічної безпеки та можливості їх вирішення. Наведено пропозиції щодо використання функціонального підходу в управлінні інвестиційною та економічною безпекою.