ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Наконечна, Н.В. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Розглянуто актуальні проблеми структури облікових систем, наведено результати дослідження властивостей та способів формального опису концептуалізації облікових систем. Зазначено перелік особливостей структури управління, схеми управлінських цілей і предметних технологій в економічній діяльності. Досліджено поняття «інформаційного» підходу до визначення бухгалтерського обліку.