ІТ ПІДТРИМКА ВЕДЕННЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ - Марушко, Н.С. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Здійснено оцінку стану використання сучасних інформаційних систем ведення управлінського обліку на підприємствах. Наголошено на необхідності ведення управлінського обліку, що є основою ефективного бізнесу. Проаналізовано стан ринку інформаційних систем ведення обліку та управління підприємством в Україні. Оцінено програмні продукти, що належать до корпоративних інформаційних систем, та які адаптовані до сучасних умов ведення бізнесу в Україні. Викладено основні напрями розвитку підтримки ІТ ведення управлінського обліку.