ВАЛЮТНІ ОБМЕЖЕННЯ ЯК ІНСТРУМЕНТ СТАБІЛІЗАЦІЇ ВАЛЮТНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - Горалько, О.В.; Силкін, О.С. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2015)
Здійснено аналіз сутності поняття «валютні обмеження» та роботи Національного банку України у сфері валютної політики. Досліджено систему реалізації валютних обмежень в Україні. Проведено аналіз нормативно-правової діяльності Національного банку України у сфері валютних обмежень з метою виявлення проблемних складових валютної політики в Україні.