ФІНАНСОВИЙ ОБЛІК ЕЛЕКТРОННИХ ГРОШЕЙ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Воляник, Г.М.; Мороз, В.П. (Науковий вісник Львівського державного університету внутрішніх справ (серія економічна), 2023)
Розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку систем електронних грошей в Україні, проаналізовано вітчизняне і зарубіжне нормативно-правове забезпечення та методичні підходи до фінансового обліку ефектронних грошей. Теоретично обґрунтовано й розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення організації та методики фінансового обліку електронних грошей.